5 gedachten aan “Verwendag”

  1. De aanmeldingen voor de dag stromen binnen. Er zijn nu al 27 aanmeldingen voor de kapper. Daarnaast is er heel veel mooie kleding binnen gekomen. Een hele klus om alles netjes gesorteerd te krijgen. Hier zijn een aantal enthousiaste vrijwilligers mee aan de gang. Ook de middenstand van het Kalf doet mee en sponsord verschillende onderdelen van deze dag.
    Han

  2. De druk bezochte Happy Happiness Day van zaterdag 14 december was echt een topdag voor de bewoners van ’t Kalf.
    De bewoners met een kleine beurs konden tijdens deze verwendag onder andere hun haar laten knippen, een gezichtsbehandeling ondergaan, nagels laten verzorgen en kleding uitzoeken. Daarnaast waren er heerlijke hapjes en drankjes tijdens de dag. De sfeer was goed en iedereen genoot openlijk van de verwendag en ging tevreden en stralend naar huis.

    Wij willen de kappers en schoonheidsspecialistes enorm bedanken voor hun vrijwillige inzet om iedereen weer te laten stralen. Daarnaast de vrijwilligers die zich hebben ingespannen om alles in goede banen te leiden bij de kleding, de nagellakstudio, de bar en de lekkere hapjes. Tot slot willen we alle winkeliers en ondernemers die iets ter beschikking hebben gesteld of iets gesponsord hebben van harte bedanken voor hun gulle gift.
    De bewoners die het goed kunnen gebruiken en het echt nodig hebben, hebben enorm genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *