Bedankt voor uw geduld!

Beste buurtgenoten,

We hebben een hele rare tijd achter de rug, door de coronatijd kwamen allerlei zaken stil te liggen en gingen wij als zorginstelling op slot.

Het waren intensieve maanden en niet altijd even makkelijk. Maar door intensief samen te werken en er met elkaar de schouders onder te zetten hebben we ervoor gezorgd de zorg te bieden die onze bewoners verdienen.

Ook de stroom van lieve berichten, cadeautjes en de vele kaartjes hield ons en onze bewoners op de been. Via deze weg willen wij dan ook iedereen hiervoor bedanken! Dit werd zeer gewaardeerd.

Op dit moment zijn de regels versoepeld, familie mag weer op bezoek , vrijwilligers mogen weer aan de slag en het activiteitenprogramma voor onze bewoners wordt weer opgestart.

Helaas kunnen we op dit moment nog geen bezoekers uit de wijk ontvangen. Het activiteitenprogramma is op dit moment dan ook nog niet beschikbaar voor u als wijkbewoner. Ook het winkeltje en het restaurant zijn nog niet toegankelijk voor u. Wij vragen u dan ook nog eventjes geduld te hebben.

Wanneer de activiteiten weer worden opgen gesteld en u weer kunt komen eten zullen wij dit natuurlijk aan u laten weten.

Nogmaals: Bedankt allemaal voor alle lieve reacties en kaartjes en bedankt voor uw geduld!

Medewerkers en Bewoners van Evean Nieuw Groenland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *